VELIKA DRAMA: / Čilić jedva izbacio 502. igrača svijeta!

Image
Foto: AFP

Marin Čilić je u polufinalu ATP turnira u Stuttgartu, nakon što je nakon velike drame izbacio kvalifikanta Mischu Zvereva.

12.6.2015.
18:56
AFP
VOYO logo

Radi se o tek 502. tenisaču svijeta koji je u početnim gemovima prvog seta se nametnuo našem najboljem tenisaču. Čilić nije imao odgovora na igru starijeg brata teniske obitelji Zverev. Zverev je imao čak šest break lopti u prvom setu, ali i jedna mu je bila dovoljna. I dok je Aleksander, poput našeg Borne Ćorića, nadolazeća velika teniska nada, Mischa nije trebao biti veći problem za drugog nositelja turnira. Pogotovo jer je njemački tenisač ruskog podrijetla u posljednjem nastupu, u 1. kolu kvalifikacija Challengera u Helibronnu izgubio od našeg tenisača Filipa Vegera glatko u dva seta. Veger je, što vjerojatno niste znali, 560. tenisač planete...

No, Čilić je izgubio prvi set, a u drugom je slavio tek u 13. gemu, a i u trećem je nepotrebno zakomplicirao situaciju. Imao je Marin 'break' prednosti, ali Zverev je uzvratio istom mjerom. Čilića u polufinalu čeka Srbin Viktor Troicki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo