PRED BORBU ZA FINALE DAVIS CUPA: / U hrvatskoj reprezentaciji nije sve idealno

Image
Foto: AFP, Vaughn Ridley
15.9.2016.
18:28
AFP, Vaughn Ridley
VOYO logo

Ćorić, koji otvara polufinale protiv Richarda Gasqueta, tvrdi da se osjeća dobro premda i dalje osjeća bol u nozi.

"Mislim da san spreman sto posto a i nema razloga da ne budem jer se koljeno manje-više smirilo. Danas sam odigrao i jedan set i mislim da sam dobro igrao. Mala bol je još uvijek tu i nikad ne možete biti sigurni kako će koljeno sutra reagirati, ali ja sam uvjeren da će biti sve u redu", rekao je Ćorić nakon današnjeg ždrijeba u Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić smatra da Francuzi, unatoč činjenici što će igrati bez svoja dva ponajbolja tenisača Jo-Wilfrieda Tsonge i Gaëla Monfilsa, imaju sastav koji zaslužuje poštovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam što očekivati u susretu s Lucasom Pouilleom jer s njim nikad nisam odigrao službeni meč, ali smo dva puta zajedno trenirali. Bit će to i za njega i za mene težek meč. Ja znam da imam imperativ pobjede u tom susretu, ali već sam puno sličnih susreta odigrao u Davis Cupu i mislim da sam, posebno na domaćem terenu, bio dosta uspješan pa se nadam da ću nastaviti pobjednički niz. Borna će igrati prvi, a on baš i nije navikao igrati prvi, ali sam uvjeren da će pružiti svoj maksimum", zaključio je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo