POBIJEDILA 'VARALICU' I UPUTILA JOJ POGLED KOJI LEDI: / O rukovanju Šarapove i Bouchard dugo će se pričati

Image
Foto: Screenshot

Motiv više imala je Eugenie Bouchard u meču 2.

9.5.2017.
8:58
Screenshot
VOYO logo

"Dodatno me inspiriralo to što su mi pristupile mnoge tenisačice i zaželjele mi sreću. Nije to baš uobičajeno. U pitanju su igračice s kojima i nemam neki odnos, no to mi je dokazalo da i one razmišljaju na način na koji razmišljam ja i da su samo možda uplašene to reći javno. Dobila sam i puno tekstualnih poruka od ljudi iz teniskog svijeta koji su za mene navijali. Igrala sam za sebe, ali i za njih", kazala je 60. tenisačica poretka nakon pobjede u meču koji je trajao gotovo tri sata.

Navedeno je zapravo nastavak izjave koju je Bouchard izrekla po povratku Šarapove na terene nakon 15 mjesečne suspenzije zbog uporabe meldoniuma, lijeka koji je na popisu zabranjenih jer pomaže povećanju izdržljivosti sportaša i ubrzava vrijeme oporavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je varalica i mislim da se takvima ne treba dati druga šansa. Njenim povratkom WTA kao da djeci šalje poruku: 'Varajte, a mi ćemo vas opet dočekati raširenih ruku.' Mislim da to nije u redu, a ona više nije igračica u koju bih se mogla ugledati", kazala je Bouchard nakon što se Šarapova vratila tenisu u Stuttgartu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon meča, kako to piše BBC, uslijedilo je najkraće rukovanje.

"Rekla mi je da sam dobro igrala. Ja mislim da je i ona igra jako dobro u svom tzv. povratku, želite li to tako zvati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarapova u Madridu igra s pozivnicom organizatora. U prvom kolu je sa 4-6, 6-4, 6-0 bila bolja od 17. nositeljice Mirjane Lučić-Baroni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo