OVO GOVORI KAKAV JE ĐOKOVIĆ UISTINU ČOVJEK: / Jedan od najboljih svih vremena je srpskoj senzaciji iz Pariza poklonio stan

Image
Foto: AFP
7.11.2017.
12:54
AFP
VOYO logo

Mnogima nepoznatu priču o igraču koji je trenutačno 33. u svjetskom poretku, a koji je još u svibnju držao 294. mjesto ATP-ova poretka, donosi sportklub.rs za koji je Krajinović opisao uspjeh karijere popraćen suzama radosnicama i prisjetio se teških trenutaka u njoj.

"Sve mi je prošlo kroz glavu - od pokojnog prvog trenera, operacije, ozljede zgloba do sadašnjeg trenutka, nisam se mogao suzdržati, taj trenutak mi je bio najljepši u životu", objasnio je suze i potom se okrenuo teškoj prošloj godini:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam bio oko 250. mjesta, istekli su mi ugovori sa nekim sponzorima i nitko od njih nije želio produžiti suradnju jer su smatrali da ja više neću moći igrati na visokom nivou i zato nisu htjeli uložiti u mene. Pomirio se sa time i to mi je poslužilo kao još jedan izvor motivacije. Siguran sam da se sada kaju."

Više puta Krajinović je istaknuo da ima veliku potporu od Novaka Đokovića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pomogao mi je nekoliko puta, konstantno smo na vezi i uvijek je uz mene – kada god mi treba savjet ili mi treba trening, tu je, pozove me u Monte Carlo da radimo i družimo se izvan terena, što je za mene važno jer ipak je Novak uzor svima nama mlađima. U njegovom društvu svakog dana možeš nešto novo naučiti, bilo je mnogo njegovih savjeta koje sam koristio i na terenu i izvan njega."

Da ta potpora nije samo ostala na razini savjeta otkrio je Krajinovićev trener Petar Popović, prenosi Blic:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srbija je mala država, a svi tenisači su jako bliski. Prije početka Mastersa u Parizu bili smo svi na večeri sa Noletom. Znate, on je oduvijek vjerovao u Filipa. Plaćao mu je trenera, čak mu je poklonio stan u Beogradu. Oduvijek je znao da Fića može biti veliki igrač. Čak i onda kada ni sam Filip nije vjerovao u sebe. Kada zbog ozljeda nije mogao igrati, Đoković je sve vrijeme bio uz prijatelja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo