'Ona me izluđuje, igra kao muškarac!'

Nakon što ju je Australka Samantha Stosur pobijedila 6:4, 6:1 u četvrtfinlu Roland Garrosa, omalena Slovakinja Dominika Cibulkova ovako je iskomentirala svoju suparnicu...

5.6.2012.
21:45
VOYO logo

"Njezin topspin i servis, mislim, igrala je kao muškarac. Stvarno je teško igrati protiv nekoga tko igra kao muškarac. To me izluđivalo na terenu", izjavila je Cibulkova, koja je imala svoje šanse, tri break-lopte kod zaostatka 5:4 u prvom setu, te još tri vezane (0:40) pri vodstvu 1:0 u drugom setu.

Stosur će u polufinalu igrati protiv 25-godišnje Talijanke Sare Errani, 24. tenisačice svijeta koja igra turnir karijere. U četvrtfinalu je tukla 10. igračicu svijeta, Njemicu Angelique Kerber 6:3, 7:6(2), čime je izborila svoj prvi polufinale na nekom Grand Slam turniru i prvu top 10 pobjedu u karijeri u 29. pokušaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je najbolja godina u njezinoj karijeri i to je nešto što morate poštovati i imati na umu", kaže Stosur, koja ima 5:0 u karijeri protiv Errani. Talijanka veli da na to uopće neće obraćati pažnju.

"Ako sam u polufinalu, znači da igram dobro i da imam svoju šansu. Želim samo razmišljati o tome da odigram što bolje, da se borim i pružim svoj maksimum, a onda ćemo vidjeti kako će to završiti", rekla je Sara Errani, koja je visoka samo 164 centimetra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo