OD OVOG URLIKA SUCU SE ZALEDILA KRV U ŽILAMA: / Mladi američki tenisač nezadovoljan odlukom unio mu se u lice i šokirao publiku

Image
Foto: Screenshot

Donaldson je zatražio i razgovor sa supervizorom turnira nakon kojeg se ništa nije promijenilo

16.4.2018.
18:51
Screenshot
VOYO logo

Nemile scene mogli su vidjeti teniski zaljubljenici na današnjem meču između mladog američkog tenisača Jareda Donaldsona i Španjolca Alberta Ramosa u prvom kolu ATP turnira u Monte Carlu.

Albert Ramos uzeo je prvi set rezultatom 6-3, a u drugom je imao break prednosti i servis kod rezultata 3-2. Također, u svom gameu imao je 40-0 kada je snažno opalio jedan prvi servis. Donaldson je nepomično ostao promatrati trag gdje je loptica pala, a sudac je dosudio game za Ramosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijes zbog traga loptice

Tada počinje show mladog Amerikanca. Došao je do linije i pokazao sucu trag gdje je loptica pala, ali ovaj se nije složio s njim te je rekao da je loptica sigurno pala na liniju, ali nije ostavila trag. Prepirka je trajala kratko, a potom je Donaldson urliknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne pokazujete mi trag", te se potom unio u lice sucu koji je pokušavao smiriti situaciju. Donaldson je zatražio i razgovor sa supervizorom turnira nakon kojeg se ništa nije promijenilo, a Amerikanac se dodatno 'pokopao' sarkastično pružavši ruku sucu ispričavajući mu se jer ga je povrijedio.

Moguće da je Donaldson bio i u pravu u ovom slučaju te je Ramosov servis ostavio trag na terenu, ali ovo definitivno nije ispravan način za nositi se s time.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu, Ramos je slavio rezultatom 6-3, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo