OBRAČUN TENISKIH LJEPOTICA: / Nazvala ju je varalicom, tražila da je doživotno izbace iz sporta, a sad mora igrati protiv nje

Image

Obračun ovih teniskih ljepotica čeka cijeli svijet, u 2. kolu WTA turnira u Madridu igrat će Maria Šarapova i Eugenie Bouchard, po mnogima, dvije najljepše tenisačice svijeta.

8.5.2017.
9:43
VOYO logo

No, ono što ovaj put daje dodatni "začin" priči je reakcija Kanađanke nakon što je Šarapova bila kažnjena s 15-mjesečnom suspenzijom zbog uzimanja zabranjenog meldonija. Mnoge tenisačice jedva su dočekale da napadnu njima i inače nesimpatičnu Ruskinju, ali najglasnija u tom je bila upravo Bouchard.

'Varalice nemaju što raditi u sportu'

Čak je tražila da se Šarapova doživotno izbaci iz sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je najobičnija varalica, a varalice nemaju što raditi u sportu. Trebali su je izbaciti doživotno iz tenisa, ali ona umjesto toga sad dobiva pozivnice za turnir", izjavila je Bouchard.

Šarapova je u Stuttgartu krajem travnja igrala svoj prvi turnir nakon što joj je istekla kazna, a organizatori turnira pobrinuli su se da Ruskinja svoj prvi meč igra u srijedu, dan nakon što joj je istekla kazna, tako da uopće može nastupiti na turniru. Šarapova je na prvom turniru po povratku stigla do polufinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igraju u 2. kolu Madrida

Ždrijeb je htio da se Bouchard i Šarapova susretnu u 2. kolu WTA turnira u Madridu. Ruska tenisačica izbacila je našu Mirjanu Lučić-Baroni i spremno dočekuje Bouchard. Bit će do dvoboj za teniske sladokusce... Posljednji put ove dvije tenisačice igrale su na Australian Openu 2015. godine. Tad ju je Šarapova lako pobijedila u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kome biste vi dali glas u ovom obračunu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo