NOVI DEBAKL NEKADA NAJBOLJEG HRVATSKOG TENISAČA: / Marin Čilić iznenađujuće lako i bez otpora ispao u prvom kolu Australian Opena

Image
Foto: Profimedia

Hrvat je imao priliku u trećem setu pri rezultatu 5:3 vratiti se u meč, ali to je također propustio

8.2.2021.
11:00
Profimedia
VOYO logo

Još donedavno bio je najbolji hrvatski tenisač i član najbolje petorke prema ATP ljestvici, a danas je na 43. mjestu liste i niže debakl za debaklom. Naš tenisač, Marin Čilić, ispao je s prvog ovogodišnjeg Grand slama, Australian Opena, već u prvom kolu.

Svladao ga je bez previše muke i otpora, 16. igrač svijeta, Grigor Dimitrov i to rezultatom 6:4, 6:2, 7:6, a Hrvat je imao priliku u trećem setu pri rezultatu 5:3 vratiti se u meč, ali to je također propustio i Bugar ga je do kraja lako svladao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Croatia's Marin Cilic reacts after a point against Canada's Milos Raonic during their men's singles match on day seven of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 26, 2020.,Image: 494797817, License: Rights-managed, Restrictions: IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE, Model Release: no

Čiliću je ovo drugi debakl u kratkom periodu jer nedavno je uspio ispasti iz prvog kola Murray River Opena u Melbourneu, a tamo ga je izbacio Jeremy Chardy, 66. igrač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo