Novak u polufinalu Monte Karla (VIDEO)

Najbolji teniser sveta je bez većih problema savladao Finca Jarka Nieminena

19.4.2013.
18:48
VOYO logo

Srpski teniser Novak Đoković izborio je plasman u polufinale ATP Mastersa u Monte Karlu, pošto je bez većih problema nadigrao Finca Jarka Nieminena sa 6:4, 6:3.

Naredni rival najboljem teniseru biće Italijan Fabio Fonjini, koji je napravio veliko iznenađenje savladavši Franzuca Rišara Gaskea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom polufinalu sastaće se Rafael Nadal i Žo Vilfred Conga.

Za razliku od prethodna dva duela u Monte Karlu, kada je morao da igra tri seta, Novak je protiv finskog veterana odigrao znatno bolje i rešio je meč u svoju korist posle 76 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se dosta mučio pri prvom servisu Nieminen je odoleo Đokoviću i već u sledećem gemu stiže do brejka. Ipak, prednost trenutno 47. tenisera sveta nije dugo trajala, jer je prvi nosilac vratio brejk i polako preuzeo inicijativu. U devetom gemu Đoković pravi još jedan brejk i vodi sa 1:0.

Nakon gubitka prvog seta videlo se da Nieminen nema više svežine, što koristi najbolji teniser sveta i lako dolazi do duplog brejka - 3:0. Đoković je malo pokvario utisak gubitkom dva naredna servisa, ali je na kraju trijumfovao sa 6:4, 6:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo