NIJE BILO ŠANSE: / Moćni Đoković pomeo mladu hrvatsku nadu

Image
Foto: AFP, JOSE MANUEL RIBEIRO

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković očekivano je bio previsoka prepreka za hrvatskog tinejdžera Bornu Ćorića u drugom kolu ATP turnira iz Masters 1000 serije na zemljanoj podlozi u Madridu.

4.5.2016.
18:34
AFP, JOSE MANUEL RIBEIRO
VOYO logo

Đoković je nakon jednog sata i 18 minuta igre slavio sa 6-2, 6-4 i plasirao se u osminu finala gdje ga čeka domaći predstavnik Roberto Bautista Agut. Bio je ovo, inače, prvi međusobni dvoboj između Đokovića i Ćorića. Naš je 19-godišnji tenisač dosad pobjeđivao Rafaela Nadala i Andyja Murrayja, ali Đoković je u Madridu ipak bio klasa za sebe.

Previše neforsiranih pogrešaka

Ćorić je napravio previše neforsiranih pogrešaka (23) da bi mogao pružiti jači otpor Đokoviću koji mu je u prvom setu dvaput oduzimao servis, a još je jednom to učinio u desetom gemu drugog seta. Zagrepčanij je mogao zakomplicirati dvoboj u sedmom gemu drugog seta u kojem je, nakon dvije uzastopne dvostruke pogreške srpskog tenisača, došao do jedine prilike za break u meču. Nije ju, međutim, uspio iskoristiti, pa je Đoković ubrzo priveo meč kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da se za iznenađenje dana u španjolskoj prijestolnici pobrinuo 20-godišnji Australac Nick Kyrgios koji je sa 7-6 (7), 7-6 (2) nadigrao aktualnog pobjednika Roland Garrosa, Švicarca Stana Wawrinku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo