NARAVNO, BANDIĆ OPET NIJE KRIV: / Evo u koga je upro prstom zbog najnovije sramote

Image
Foto: PIXSELL, Zeljko Lukunic
7.10.2015.
16:18
PIXSELL, Zeljko Lukunic
VOYO logo

"Zamjenica koju sam ovlastio da me mijenja šest mjeseci dok sam bio odsutan nije u proračun za 2015. uvrstila sredstva za Zagreb Indoors i nažalost turnir je otišao u Sofiju", izjavio je Milan Bandić u srijedu tijekom sudjelovanja na konferenciji za medije povodom prvog Sajma zimnice i izložbe autohtonih proizvoda.

"Ne mogu retrogradno donositi proračun"

Zagrebački gradonačelnik ni u jednom medijskom istupu vezanom za velike sportske događaje u Zagrebu nije propuštao naglasiti kako će se teniski turnir Zagreb Indoors, atletski miting Hanžekovićev memorija i skijaške utrke za trofej "Snježna kraljica", održavati dokle god je on na čelu grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam, da, ali što sad mogu? Ne mogu pomoći, ne mogu retrogradno donositi proračun kad nisam bio tu. Kamo sreće da samo to nije uvršteno u proračun. Ali, ostaje nam Snježna kraljica, ostaje nam Hanžekovićev memorijal, ostaje nam Zagrebački maraton u nedjelju. Nažalost, to nije više moguće promijeniti", izjavio je Bandić odgovarajući na novinarsko pitanje te dodao da je Grad Zagreb u troškovima tog turnira sudjelovao negdje s 35 posto, a da su ostalo pokrivali sponzori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo