NADOLAZEĆA ZVIJEZDA SRUŠILA SERENU WILLIAMS: / 'Nadala sam se da ću je impresionirati i natjerati da vikne 'Come on'

Image
Foto: AFP

Serena Williams još nije uhvatila pravu formu

22.3.2018.
9:21
AFP
VOYO logo

Nadolazeća teniska zvijezda Naomi Osaka u prvom kolu WTA turnira u Miamiju svladala je Serenu Williams 6:3, 6:2. Mlada 20-godišnja Japanka je ispalila 18 winnera, a četiri puta je oduzela servis iskusnoj Amerikanki koja se tek vraća nakon poroda i još nije uhvatila pravu formu.

"Ovo će sad zvučati jako loše, ali... Nekad kad sam u prijelomnim situacijama u mečevima i serviram, zapitam se što bi Serena napravila na mom mjestu. Toliko puta sam je gledala na televiziji i navijala za nju pa mi je bilo čudno postaviti si to pitanje", rekla je Osaka nakon dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem kolu će igrati protiv Eline Svitoline. Ali Osaka je na press konferenciji nakon pobjede govorila samo o tome kako se divi bivšoj prvoj tenisačici svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadala sam se da ću je impresionirati i da ću je koji put natjerati da vikne 'Come on'. I kad sam čula da je viknula baš sam se dobro osjećala. Ne sjećam se što mi je rekla nakon meča na mreži jer sam se totalno pogubila. Htjela sam samo biti sigurna da će uopće znati tko sam ja", rekla je Osaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo