Jesu li u pravu? / Nadal igrao Roland Garros pod anestezijom, biciklisti ga optužii da je dopingiran

Image
Foto: Profimedia.hr

Nadal je nakon pobjede u finalu protiv Casper Ruuda priznao kako je tijekom turnira primao brojne injekcije anestezije kako ne bi osjećao bol u svojoj nozi.

8.6.2022.
20:07
Profimedia.hr
VOYO logo

Rafael Nadal stigao je do jubilarnog 22. Grand Slam naslova prošlog vikenda u Parizu. Španjolac je osvojio 14. titulu na pariškoj zemlji, a turnir je osvojio na pomalo nevjerojatni način.

Iako je apsolutni vladar na Roland Garrosu, Nadal nije bio generalno smatran favoritom za trijumf. Naime, mučile su ga ozljede i kronični problem s njegovim stopalom, koji mu uvelike utežava i svakodnevni život, a kamoli igranje profesionalnog tenisa na elitnoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biciklisti ga optužuju za doping

Nadal je nakon pobjede u finalu protiv Casper Ruuda priznao kako je tijekom turnira primao brojne injekcije anestezije kako ne bi osjećao bol u svojoj nozi. Međutim, biciklisti Guillaume Martin i Thibaut Pinot nemaju identično mišljenje oko toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam vlastita uvjerenja. Moj način gledanja na sport i nastupanje u sportu je drugačije od tvojeg. U nijednom slučaju pitanje ovdje nije njegova karijera ili talent. Vidimo previše sportaša koji to rade u posljednjim tjednima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skoro sam izgubio dvije godine moje predivne karijere kako bih se pobrinuo za moja leđa, bilo je teško, ali danas sam na to ponosan. To su metode koje su zabranjene u mojem sportu," napisao je Pinot na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo