završnica turnira / Moćno finale u Monterreyu: Bivša prva tenisačica svijeta opet pobjeđuje najbolje

Image
Foto: AP Images

Turniri u Charlestonu i Monterreyu došli su do same završnice

7.4.2019.
10:43
AP Images
VOYO logo

Španjolka Garbine Muguruza, 19. tenisačica svijeta, i Bjelourskinja Viktoria Azarenka, trenutačno 67. na WTA ljestvici, igrat će u nedjelju u finalu teniskog turnira u Monterreyu.

Muguruza se plasirala u finale nakon što je u polufinalu sa 6:2, 6:3 svladala Slovakinju Magdalénu Rybarikovu (WTA 71.), a Azarenka je plasman u finale osigurala polufinalna pobjeda od 6:4, 4:6, 6:1 nad prvom nositeljicom njemačkom tenisačicom Angelique Kerber. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjeljnom finalu će Muguruza pokušati obraniti naslov osvojen prošle godine, a dvostruka osvajačica Australian Opena Azarenka će pokušati doći do svog 21. naslova u karijeri.

U Charlestonu Amerikanka Madison Keys pridružila se u finalu Dankinji Caroline Wozniacki, 13. tenisačici svijeta, nakon što je u subotu u polufinalu svladala Portorikanku Monicu Puig (WTA-63.) sa 6:4, 6:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranom polufinalnom susretu Wozniacki je eliminirala hrvatsku tenisačicu Petru Martić, a na ovom turniru u Charlestonu igrala je finale 2009. i 2011. kada je osvojila naslov. U nedjeljnom će finalu Dankinja pokušati stići do svog 31. naslova u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo