Kakva šteta! Iz Wimbledona ispala zadnja hrvatska nada!

Hrvatski tenis više nema predstavnica u pojedinačnom ženskom dijelu turnira u Wimbledonu. Mirjana Lučić (129.

30.6.2012.
17:56
VOYO logo

Zanimljivo, oba su seta trajala jednako dugo, po 52 minute, a u njima je naša tenisačica bila nijansu bolja kad je riječ o prvom servisu (56 posto, a Talijanka 55) te osvojenim poenima na prvi servis (78-67 posto).

No, Mikicu su skupo stajali poeni na drugom servisu, kojih je osvojila svega 48 posto, a njena suparnica 68, više nego na svoj prvi servis!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Mirjana je imala šest prilika za oduzimanje servisa, a iskoristila je samo jednu (Vinci jednu od tri), no ono što je zaista presudilo, bile su neprisiljene pogreške. Naša ih je tenisačica napravila 31, a Talijanka samo 10.

Bio je ovo drugi susret te dvije tenisačice, prvi je dobila Lučić, prošle godine na travi Birminghama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo Karlović i Nijemac Moser poraženi su od Britanca Marraya i Danca Nielsena sa 3:6, 3:6, 2:6. Ivo je inače zatražio ispriku od organizatora jer smatra da je oštećen u pojedinačnom dvoboju s Murrayem. Kritizirao je i BBC, koji je u prijenosu od svih 11 dosuđenih prijestupa ponovio samo jedan, a i u tom slučaju prijestupa nije bilo.

"Vrlo mi je čudno da BBC nije ponovio takve situacije s obzirom na to da znamo da raspolaže vrhunskom tehnikom", rekao je Karlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Twitteru je u svom stilu objavio:

"U parovima sam ponovno napravio 10 prijestupa... NE!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo