Nezgoda u polufinalu / Mirjana Lučić-Baroni neće u finale: morala je predati polufinalni meč zbog želučane viroze

Image

U polufinalnom ogledu Mirjana je izdržala tek pet gemova, nakon čega je u dogovoru s liječnikom bila primorana predati meč

4.3.2017.
10:40
VOYO logo

Polovično dobre vijesti stižu sa ženskog dijela turnira u Acapulcu. Mirjana Lučić-Baroni morala je predati polufinalni meč zbog želučane viroze, dok se Darija Jurak u parovima plasirala u finale, piše Sportnet.rtl.hr.

Mirjana Lučić-Baroni nije se uspjela plasirati u finale turnira u Acapulcu. U polufinalnom ogledu s Ukrajinkom Lesijom Curenko Mirjana je izdržala tek pet gemova, svih je pet otišlo na stranu sedme nositeljice, uz čak tri oduzeta servisa, nakon čega je u dogovoru s liječnikom Mirjana bila primorana predati meč zbog želučanih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila sam šokirana kad sam vidjela da je odlučila predati meč. Nadam se da će se ubrzo osjećati bolje. Drago mi je što sam u finalu, ali žao mi je što se Mirjana ne osjeća dobro", rekla je Curenko nakon dvoboja.

"Nemam sreće, pokupila sam nekakav virus, povraćala sam netom prije izlaska na teren. Pokušala sam jer nisam osoba koja ikad predaje mečeve. Kad me boli stavim više bandaža i igram, mogu igrati unatoč svemu, ali vrtilo mi se u glavi, osjećala sam se kao da ću ponovno povratiti i jednostavno nisam mogla nastaviti. Vrlo sam uzrujana jer ovo je sjajan turnir i igrala sam zaista dobro", kazala je Mirjana nakon predaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalu će Curenko igrati protiv Kristine Mladenović, koja je u tri seta svladala Christinu McHale.

WTA Acapulco, rezultati:
Lesija Curenko (UKR, 7) - Mirjana Lučić-Baroni (HRV, 1) 5:0 (predaja Lučić-Baroni)
Kristina Mladenović (FRA, 2) - Christina McHale (SAD, 5) 7:5, 4:6, 6:2 Parovi:
Jurak/Rodionova (HRV/AUS) - Schuurs/Voračova (NIZ/ČEŠ) 7:5, 7:6(4)
Royg/Marino (PAR/KOL) - Muhammad/Townsend (SAD) 6:2, 6:3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na Sportnet.rtl.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo