ČILIĆ TENISKI ŠKOLOVAO EDMUNDA: / Prvi hrvatski reket ovim je sjajnim potezima bacio Kanađanina u očaj

Image
Foto: AFP
11.10.2017.
23:59
AFP
VOYO logo

U prvom je kolu ovog jakog ATP turnira iz Masters serije bio slobodan, u drugom kolu čekao ga je 22-godišnji Britanac Kyle Edmund, a naš tenisač bio je uspješniji sa 6-3 7-6(5). Čilić je prvom setu Edmundu oduzeo servis odmah u prvom gemu, a isto je napravio i u devetom gemu te je osvojio prvi set sa 6-3.

ČILIĆ NASTAVLJA S DOBRIM IGRAMA I U KINI: U dva seta prošao u treće kolo Šangaja

Drugi set bio je neizvjesniji, Edmund je pružio nešto bolji otpor te je uspio odvesti set u tiebreak, ali naš je tenisač iskoristio nekoliko neprisljenih grešaka Britanca i mirno priveo meč kraju. Prvi hrvatski reket s nekoliko je poteza podignuo publiku na noge i svog protivnika "teniski školovao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počeo je u prvom setu... Duga razmjena udaraca, promjena ritma, strane, pa odličan izlaz na mrežu i "skraćivanje" loptice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavilo se i u drugom setu. U tie-breaku Čilić je na ovaj način bio nadmudrio Kanađanina... Snažno je servirao, pa plasirao jednu lopticu uhvativši protivnika na suprotnoj nozi, što mu je omogućilo da i dalje radi pritisak na udarcu. No, Edmund je sve stizao, vratio i "nemoguće", ali na kraju je kapitulirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat je meč završio sa stilom... Pogledajmo još jednom remek djelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo