MAGIJA NA DJELU: / Marin Čilić igra sjajan tenis! Pogledajte čudesni poen kojim je podigao publiku na noge

Image
Foto: Screenshot: You Tube
13.7.2017.
7:30
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Za Čilića je ovo bio četvrti uzastopni nastup u četvrtfinalu najvećeg svjetskog turnira, nakon što je 2014. i 2015. gubio od Novaka Đokovića, a 2016. od Rogera Federera. Što se tiče samog meča, on je trajao nešto više od tri i pol sata, a u njemu su bili viđeni sjajni potezi. I s Marinove strane, ali i od Mullera koji se pokazao kao neugodan protivnik, pogotovo na travi, podlozi koja mu odgovara.

DAN ZA POVIJEST, TRENUTAK ZA VJEČNOST: Marin Čilić istaknuo: ‘Nije bilo jednostavno tri puta zaredom gubiti u četvrtfinalu’

Marin je nakon meča istaknuo kako je, po njemu, za pobjedu ključan bio drugi set koji je bio otišao u tie-break, a u kojem je Čilić preokrenuo 5-3 u pobjedu 8-6. Upravo je sjajnim poenom osvojio svoj prvi set protiv Mullera. Marin je servirao za set, došlo je do razmjene udaraca koja je potrajala deset sekundi, a u kojoj je Muller bio pritisnuo Međugorca svojim jakim "reternom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GILLES MÜLLER MOGAO SE SAMO NAKLONITI ČILIĆU: ‘Bilo mi je to teško prihvatiti, ali Marin je bio predobar’

U jednom trenutku, luksemburški tenisač htio je iznenaditi Čilića, pa je tukao skroz u suprotnu Čilićevu desnu stranu terena, svoju lijevu, a Hrvat, ne samo da je to stigao, nego mu je neobranjivo, majstorski vratio, pogodio, osvojio set i izmamio pljesak publike. To možete vidjeti u videu dolje od 0:45.

VELIČANSTVENI ČILIĆEV USPJEH: Hrvat slavio protiv Müllera nakon pet setova dramatične borbe i ušao u prvo polufinale Wimbledona!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako se Čiliću otvorila sjajna mogućnost za plasman u finale. Naime, nešto ranije u četvrtfinalnom meču, Amerikanac Sam Querrey koji je u ranije završenom četvrtfinalu senzacionalno svladao branitelja naslova Škota Andyja Murraya sa 3-6, 6-4, 6-7 (4), 6-1, 6-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo