LJUBIČIĆ SE NAKLONIO NEUNIŠTIVOM KARLOVIĆU: / 'U Umagu 1995. dobili smo prvi meč, a Ivo još uvijek pobjeđuje na Touru... Legenda'

Image
Foto: Profimedia

Ivan Ljubičić na Twitteru je podsjetio da su prije 25 i pol godina on i Karlović dobili prvi profesionalni meč u karijeri

10.1.2021.
16:12
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski 41-godišnji tenisač Ivo Karlović (ATP - 148.) ostvario je u subotu pobjedu u prvom nastupu u novoj sezoni svladavši Španjolca Pabla Andujara (ATP - 59.) sa 6-3, 5-7, 6-4 u dvoboju 1. kola ATP turnira u američkom Delray Beachu nakon dva sata i 16 minuta igre.

Bio je to njihov drugi međusobni meč, a Karlović je do prve pobjede stigao ispalivši 27 asova i s tri 'breaka', po jednim u svakom setu, ali je u drugom dvaput gubio gemova na svom početnom udarcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović je odlučujući 'break' u prvom setu napravio u osmom gemu i u sljedećem realizirao treću set-loptu. Andujar je poveo 2-0 u drugom, ali je hrvatski veteran odmah vratio izgubljeni servis. No, 34-godišnji Španjolac je novim 'breakom' u 12. gemu odveo meč u treći set.

Javio se i Ljubičić

Karlović je 'breakom' u petom gemu odlučujućeg seta stekao prednost koju je zadržao do desetog gema u kojem je iskoristio svoju drugu meč-loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Ljubičić na Twitteru je brzo reagirao na Karlovićevu pobjedu te je podsjetio da su prije 25 i pol godina njih dvojica dobili prvi profesionalni meč u karijeri, na turniru u Umagu su s pozivnicom svladali Alberta Berasateguija i Francisca Claveta sa 6:2, 6:4 u parovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A evo ga Ivo još uvijek pobjeđuje na Touru... Legenda!", prokomentirao je Ljubičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo