LEGENDARNI LJUBO UZEO TREĆI GRAND SLAM S FEDEREROM: / Ponosni trener nije skrivao osmijeh nakon početka slavlja

Image
Foto: Screenshot

Ivan Ljubičić bio je sretan u Federerovom boxu nakon pobjede

28.1.2018.
13:35
Screenshot
VOYO logo

Pobjedu Rogera Federera protiv Marina Čilića proslavio je bivši hrvatski tenisač, a sadašnji trener Švicarca Ivan Ljubičić. Veliki Federerov prijatelj iz igračkih dana, a danas njegov trener čvrsto je stisnuo šaku nakon meč lopte i challengea koji je potvrdio kako je posljednji udarac Švicarca bio "unutra".

FEDERER U SUZAMA: Genijalni švicarski tenisač skratio pobjednički govor, emocije mu nisu dopustile da kaže puno toga

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći Grand slam naslov

Ljubičić je njegov trener od prosinca 2015. godine, i zasigurno veoma zaslužan za Federerov povratak u posljednje dvije sezone te uz Severina Luthija čini vrhunski trenerski tim. Ovo je njihov treći Grand slam naslov otkad surađuju, a nekad su bili veliki rivali na terenima. U svojoj dugoj igračkoj karijeri Ljubo nikad nije uzeo GS naslov, najbliži je bio na Roland Garrosu 2006. kada je stigao do polufinala, a iste je godine ostvario najveći uspjeh u Melbourneu kada je došao do četvrtfinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EMOTIVNI ČILIĆ NAKON PORAZA U FINALU: ‘Bilo je to čudesno putovanje, mogla su to biti moja dva najbolja tjedna u životu…’

Iako je njegov bivši kolega iz Davis Cup reprezentacije stajao nasuprot mreže, Ljubo nije skrivao veliku sreću, ali zasigurno mu nebi bilo žao da je njegov prijatelj Marin Čilić digao trofej na kraju velike borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo