Reprezentacija spremna za francuze / Krajan uoči finala: 'Potrudit ćemo se da osvetimo nogometaše u Lilleu'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Jedan od najboljih tenisača u parovima na svijetu Mate Pavić čestitao je Mahutu, no naglasio da Hrvatska na zamlji neće biti bezopasna

19.11.2018.
17:22
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornika Željka Krajana i hrvatsku tenisku reprezentaciju još samo jedan korak dijeli od ulaska u povijest kao posljednje koja je osvojila Davis Cup u formatu u kojem se igra danas. 

A taj posljednji korak najteži je. Na putu do naslova prvaka stoje nam francuzi s kojima ćemo se obračunati ovog vikenda u Lilleu pred 28 tisuća (uglavom francuskih) navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam primio nikakve poruke od nogometaša, što ne znači da ih neće biti. Nogometaši sigurno žele da ih osvetimo u ovom finalu. Potrudit ćemo se", rekao je Krajan na konferenciji za medije u ponedjeljak.

Najjači adut Hrvatske trebao bi biti Marin Čilić koji iam dovoljno kvalitete i iskustva da kao šesti tenisač svijeta donese hrvatskoj vrijedne bodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se jako dobro. Iako je završetak sezone, prilično sam svjež i silno motiviran za nastup. Nije mi problem prijeći s tvrde podloge na zemljanu, to sam već radio u dva navrata ove godine - nakon Australian Opena i nakon US Opena - i bio sam uspješan u Davisovu kupu. Nadam se da će tako biti i ovom prilikom, iako bi, naravno, bilo bolje da smo trenirali na zemlji nekoliko tjedana" rekao je Čilić.

Mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić bio je oprezan s izjavama pred veliki ogled U Lilleu:
"Mi smo na papiru možda favoriti zbog Marinovih i mojih ovogodišnjih igara, no s druge strane Francuzi imaju veliku podršku navijača i silan motiv, a tu su i Herbert i Mahut, koji su igrali finale parova u Londonu. Mislim da su izgledi podjednaki", rekao je Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih tenisača u parovima na svijetu Mate Pavić čestitao je Nicolasu Mahutu na finalu u Londonu, no naglasio da Hrvatska na zamlji neće biti bezopasna.

"Herbert i Mahut su dokazali da mogu odlično igrati na svim podlogama, no ne mislim da su u nekoj posebnoj prednosti u odnosu na nas, mi također možemo jako dobro odigrati na zemlji", rekao je Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale Davis Cupa počinje u petak i završava u nedjelju, a igra se na stadionu Pierre-Mauroy u Lilleu.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo