KAKVA PROMOCIJA ZA HRVATSKU: / Đoković objavio video treninga sa zadarske plaže, nećete vjerovati tko ga je komentirao

Image
Foto: Screenshot

Ovo je izvrsna prilika za promociju hrvatskog turizma

17.6.2020.
19:55
Screenshot
VOYO logo

Jedan od najboljih tenisača svijeta NovakĐoković u pratnji teniske legende GoranaIvaniševića posjetio je stadion i novi Regionalni teniski centar Hrvatskog teniskog saveza u Zadru.

"Teren djeluje jako dobro i tribine su zaista impresivne. Koliko sam razumio kapacitet je skoro devet tisuća ljudi. Za sada je dozvoljeno pola do toga što je jednako količini ljudi koja je bila u Beogradu što je zaista puno ljudi," kazao je Đoković. "Prvi puta sam u Zadru iako sam posjetio većinu gradova Hrvatske. Veseli me doživjeti i iskusiti novo mjesto i grad. Zadar je poznat po epitetu sportskog grada koji dominira u košarci, rukometu pa i tenisu. Jako je lijepa tradicija i kultura sporta u Zadru. Ono što sam za sada čuo je veliki interes publike i ovim putem pozvao bih još jednom sve da dođu kako bismo svi zajedno uživali u humanitarnom sportsko - glazbenom spektaklu kojeg ćemo prirediti od petka do nedjelje," istaknuo je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga odradio je trening na zadarskoj plaži, a snimku je objavio na društvenim mreža,ma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teretana majke prirode”, napisao je na Instagramu. Ono što je posebno zanimljivo je to da je mu se u komentarima javio vjerojatno NFL igrač svih vremena.

“Najbolje”, poručio je Brady.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo