JEDAN OD NAJBOLJIH TENISAČA U POVIJESTI NAHVALIO ČILIĆA: / Ovim riječima rekao je sve što morate znati o Marinu

Image

Velika pobjeda Hrvatske tema je u cijelom svijetu

25.11.2018.
16:54
VOYO logo

Hrvatska je pobjednik Davis Cupa! Po drugi put u povijesti naši su tenisači na krovu svijeta zahvaljući pobjedi Marina Čilića 7-6 (3), 6-3, 6-3 koju je ostvario protiv Lucasa Pouillea, najbolje rangiranog francuskog tenisača u Lilleu, nakon dva sata i 19 minuta igre pred 25.000 gledatelja na stadionu Pierre Mauroy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda nahvalila Marina

No, Francuzima ni to nije pomoglo. Nisu uspjeli obraniti naslov, iako su sve pokušali. Marin Čilić je odveo Hrvatsku među deset reprezentacija koje se mogu pohvaliti da su više o jedanput osvojile najstarije momčadsko tenisko natjecanje, koje je u nedjelju u Lilleu otišlo u povijest, a kao posljednji pobjednik ostat će upisana Hrvatska.

Upravo je Marin Čilić koji je dobio najviše pohvala za ovaj uspjeh hrvatske reprezentacije, a njemu u čast na twitter se oglasio i Bob Bryan, jedna od najvećih legendi svjetskog tenisa i čestitao Hrvatskoj. Osim toga, istaknuo je kako je oduševljen Čilićevom poniznošću u pobjedi i porazu. Velike su ovo riječi od jedne legende s kojima će Čilić sigurno biti zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo