JEDAN OD NAJBOLJIH MEČEVA OVE GODINE: / Đoković u maratonskom meču izgubio od Thiema. Imali smo jednu zanimljivu sitauaciju

Image
Foto: Profimedia

Austrijanac će u finalu igrati protiv boljega iz dvoboja Rafe Nadala i Rusa Daniila Medvjedeva

21.11.2020.
19:22
Profimedia
VOYO logo

Austrijski tenisač Dominic Thiem plasirao se u finale završnog ATP tuenira osmorice najboljih u Londonu svladavši prvoga igrača svijeta Novaka Đokovića s 7-5,6-7(10),7-6(5) nakon gotovo tri sata igre.

Thiem je u pravom teniskom maratonu propustio četiri meč-lopte u drugom setu, a potom još jednu u "tie-breaku" trećega seta, u kojem je Đoković vodio s 4-1. Zanimljivo, Thiem je i lani u Londonu također porazio Đokovića "okrenuvši" 1-4 u "tie-breaku", a sada je protiv Srbina proslavio 300-tu pojedinačnu pobjedu u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Austria's Dominic Thiem (R) consoles Serbia's Novak Djokovic (L) after his victory in their men's singles semi-final match on day seven of the ATP World Tour Finals tennis tournament at the O2 Arena in London on November 21, 2020. Thiem won the match 7-5, 6-7, 7-6,Image: 570228055, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Đoković je bio neuobičajeno miran cijeli meč u kojem je doživio peti poraz u 13 susreta protiv Thiema, koji je i lani igrao u finalu završnog turnira.

Austrijanac će u finalu igrati protiv boljega iz dvoboja Rafe Nadala i Rusa Daniila Medvjedeva. Nadala je Austrijanac u Londonu već dobio u sjajnom meču u skupini, a plasmanom u finale osigurao je 800 ATP bodova i 861 tisuća USD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo