Priznanje hrvatskom tenisaču / Ivanišević se bori za ulazak u Kuću slavnih, trebaju mu vaši glasovi

Image

Jako je teško zapravo ne dati glas teniskom "šmekeru" kao što je Ivanišević

27.9.2018.
7:30
VOYO logo

Da se Hrvate pita, Goran Ivanišević već bi odavno bio u teniskoj Kući slavnih, no tu je priliku naš bivši tenisač dobio tek ove godine. Na službenim stranicama Međunarodne teniske kuće slavnih Goran je među kandidatima za ulazak u tenisku vječnost, no treba pomoć fanova.

Naime, glavnu riječ u izboru tenisača u Kuću slavnih imat će ITHF-ova grupa od 100 glasača sastavljena od povjesničara, novinara i članova Kuće slavnih, a glasovi fanova samo će pogurati buduće kandidate. Dobra vijest je da Ivanišević zasad uvjerljivo vodi po broju glasova teniskih fanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako je teško zapravo ne dati glas teniskom "šmekeru" kao što je Ivanišević. Doći na Wimbledon s pozivnicom i otići do kraja kad to nitko nije mogao niti zamisliti, imati više aseva i od najboljih pokeraša uz puno previše psovki za gospodski sport kao što je tenis. E, to stvarno zaslužuje mjesto u Kući slavnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomozite Goranu da se zauvijek upiše u sportsku povijest svojim glasom. Glasovanje je jednostavno i provodi se na službenim stranicama Međunarodne teniske Kuće slavnih. Glasovati možete ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo