IVANIŠEVIĆ O REPRIZI POVIJESNOG MEČA: / 'Sve nas boli, stari smo, deblji, sporiji... Rafter? On uvijek bježi od mene'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

18 godina kasnije ponovit će legendarno finale iz Wimbledona

26.2.2019.
12:17
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Goran Ivanišević protiv Patricka Raftera, 18 godina nakon wimbledonskog finala u kojem je jedan od najboljih hrvatskih sportaša došao do svog najvećeg trijumfa u karijeri, ponovno će zaigrati jedan protiv drugoga u umaškom Stella Marisu kako bi uveličali 30. izdanje ATP turnira Plava laguna Croatia Open.

Image
SPEKTAKL U UMAGU: /

Goran Ivanišević protiv Patricka Raftera – 18 godina kasnije!

Image
SPEKTAKL U UMAGU: /

Goran Ivanišević protiv Patricka Raftera – 18 godina kasnije!

18 godina poslije

"Puno je vremena prošlo i sigurno nećemo igrati tako dugo kao u tom finalu. Osim toga, nitko nas više ne želi gledati duže od sat vremena. Sve nas boli, stari smo, deblji smo, ružniji smo, sporiji, ali ipak je to velika stvar za turnir. Nije mogla bolja osoba doći u Umag za tridesetu obljetnicu turnira", rekao je Ivanišević dan nakon što je stigla ova vijest, javljaju 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Croatian player Goran Ivanisevic (L) and Australian Patrick Rafter (R) pose with their trophies after Men's Single Final at the All England Tennis Championships in Wimbledon, Monday 09 July 2001. Ivanisevic won 6-3, 3-6, 6-3, 2-6, 9-7. AFP PHOTO GERRY PENNY / AFP PHOTO / GERRY PENNY

Otkrio je i da se prilično namučio da bi starog rivala i prijatelja nagovorio da napusti svoj dom.

Prisjetio se malo poznatog detalja

"Ne voli baš ići iz Australije. Kupio neku farmu, uzgaja krave, ali eto, nikad nije bio u Hrvatskoj pa će doći sa ženom da se malo odmori", rekao je pa se malo osvrnuo na najljepši trenutak u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam spavao tri sljedeća dana. Nakon osvajanja ujutro idem kući, ispred me čekaju tri televizijske kuće, a ja u majici kratkih rukava od kluba jer mi je netko ukrao jaknu", ispričao je te je dodao kako Rafter uvijek bježi od njega jer ne voli pričati o tome danu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo