HRVATSKI TENISAČI NAPOKON MOGU ODANUTI: / Francuzi ugodno iznenadili Čilića i društvo dva dana prije finala

Image
Foto: Facebook

Očekuje se da bi u petak na tribinama moglo biti oko 20 tisuća gledatelja, dok bi u subotu moglo doći sveukupno 24 ili 25 tisuća navijača.

21.11.2018.
16:38
Facebook
VOYO logo

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije ŽeljkoKrajan izrazio je zadovojlstvo zemljanom podlogom stadiona Pierrea Mauroya u Lilleu, gdje će se od petka do nedjelje protiv Francuske boriti za naslov.

Nakon nekoliko dana priprema trening-centru u blizini Lillea, hrvatska reprezentacija izašla je na teren gdje će se odvijati povijesno finale. Kako je objavio HTS na svojoj službenoj stranici igralište na stadionu prvi su isprobali MarinČilić i BornaĆorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemaju pritužbi

"Teren je stvarno odličan, nadali smo se da bi mogao biti takav. Nismo vjerovali da bi prvog dana mogao biti tako tvrd, ali stvarno je dobar, zadovoljni smo i nemamo nikakvih pritužbi na teren. Definitivno je bolji od očekivanog", kazao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pribojavali smo se podloge koja bi bila malo mekša, što ne bi bilo lako promijeniti dva dana prije meča. Francuzi znaju kako napraviti ovakav teren, stvarno su odradili dobar posao", istaknuo je Krajan.

Nikada pred tolikom publikom

Očekuje se da bi u petak na tribinama moglo biti oko 20 tisuća gledatelja, dok bi u subotu moglo doći sveukupno 24 ili 25 tisuća navijača. Na tribine će za ovaj susret stati 26 tisuća ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas smo bili u dvorani, stvarno lijepo izgleda, a koliko god da će biti ljudi, mislim da će to sve na kraju biti motivacija. Svi igrači koje imamo u ekipi su iskusni i dobri. Igrali su na velikim terenima i stadionima, na Grand Slam turnirima, ne uz toliko gledatelja, ali s po 10 ili 12 tisuća ljudi. Možda tih 24 tisuće neće biti takav šok svima, definitivno će biti motivacija za sve", završio je Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo