NEOČEKIVANO

HRVATSKI TENISAČ NA RASKRIŽJU: Nakon problema Borna Ćorić odlučno povukao novi potez

Nakon što je prije nekih mjesec i pol dana najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić obznanio da raskida suradnju sa svojim trenerom Goranom Ivaniševićem, još jedan hrvatski Davis Cup reprezentativac u potrazi je za novim teniskim učiteljem.

Potvrdu da je raskinuo suradnju s Milesom Maclaganom na svoj je Facebook-profilu objavio Borna Ćorić koji već neko vrijeme ima problema s ozljedama koje mu remete daljnji razvoj. Suradnja je trajala od prosinca prošle godine, a 19-godišnji Ćorić pod njegovim je vodstvom u aktualnoj sezoni ostvario negativan omjer od 22 pobjede i 23 poraza.

ČILIĆ RASKINUO SURADNJU S IVANIŠEVIĆEM: ‘Staza koju smo dijelili na ovom putovanju se razišla’

Finalist turnira u Marrakeshu i Chennaiju poručio je sljedeće:

“Pozdrav svima! Želio bih vas obavijestiti da smo trener Miles Maclagan i ja sporazumno prekinuli suradnju. Želio bih se zahvaliti Milesu na napornom radu i predanosti koje je pokazao u posljednjih devet mjeseci. Trenutno se konzultiram sa svojim timom oko eventualnih novih opcija.”

Britanac Maclagan nije imao dojmljivu igračku karijeru, ali je u trenerskoj ovaj 41-godišnjak vodio brigu, među ostalima, i o Andyju Murrayu, Philippu Kohlschreiberu, Marcosu Baghdatisu

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr