HRVATSKI TENISAČ KREIRAO SKANDAL: / 'Ne možeš to raditi! Hoćeš da se pose**m ovdje?'

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski tenisač Ivan Dodig kreirao je skandal tijekom meča protiv Austrijanca Dominica Thiema u četvrtfinalu ATP turnira u Münchenu.

29.4.2016.
16:52
Screenshot
VOYO logo

Thiem je nakon dva sata i 12 minuta borbe slavio sa 6-4, 4-6, 6-3, ali više od njegove pobjede pamtit će se incident koji se dogodio na početku trećeg seta. Pri Thiemovom vodstvu 1-0 i 30-30 u drugom gemu, naš je tenisač osvojio poen, ali je Austrijanac traži suca da provjeri Dodigov drugi servis.

Spustio se i supervizor

Sudac je pokazao da je bio aut i da se poen mora ponoviti, što je potpuno izbacilo Dodiga iz takta. Smatrao je da je prošlo previše vremena, odnosno da je već dosuđen poen za njega i da ne smije biti ponavljanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možeš to raditi, poen je završio. Nije me briga je li aut, rekao si da je poen za mene. Ne možeš to raditi", vikao je Dodig sucu Damianu Steineru i iz protesta sjeo na klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POČETAK INCIDENTA POGLEDAJTE NA 8:20.

Spustio se i supervizor Gerry Armstrong, ali ni to nije pomoglo. Dodig je izgubio poen i gem, a tek tada je počeo pravi šou. Međugorac je zatražio stanku za odlazak na WC, a kako se trebao odigrati još jedan gem, Steiner ga nije pustio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hitna WC stanka'

"Hoćeš da se pose**m ovdje", vikao je iznervirani Dodig.

"Ne želim da se pose**š ovdje, ali moramo nastaviti s igrom. Ići ćeš prije svoga servisa", odgovorio mu je sudac, a kako se Dodig nije dao, ponovno je na teren morao supervizor koji je samo zbog našeg tenisača izmislio 'hitnu WC stanku'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se vratio Dodig je zaigrao bolje i vratio izgubljeni servis, ali je Thiem potom napravio novi break i zaključio ovu priču na rubu između komedije i skandala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo