GILLES MÜLLER MOGAO SE SAMO NAKLONITI ČILIĆU: / 'Bilo mi je to teško prihvatiti, ali Marin je bio predobar'

Image
Foto: AFP

Nakon što je u pet setova u srijedu popodne izgubio od Marina Čilića, 34-godišnji Gilles Muller dao je svoju analizu događaja na terenu.

12.7.2017.
21:51
AFP
VOYO logo

"Mislim da sam dobro započeo prvi set...Marin je uspio dobiti drugi set i početi igrati bolje. Bio je bolji igrač i u četvrtom setu sigurno. Dominirao je, a ja sam ga nekako uspio dobiti, ne znam kako", rekao je Müller i za Wimbledon.com.

VELIČANSTVENI ČILIĆEV USPJEH: Hrvat slavio protiv Müllera nakon pet setova dramatične borbe i ušao u prvo polufinale Wimbledona!

DAN ZA POVIJEST, TRENUTAK ZA VJEČNOST: Marin Čilić je istaknuo: ‘Nije bilo jednostavno tri puta zaredom gubiti u četvrtfinalu’

Onda je uslijedila analiza petog seta u kojem je Čilić odjurio na 5:0 i nije ostavio ni najmanju šansu svom suparniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U petom setu je bilo jako teško. Na početku je Marin odigrao fenomenalan gem i napravio break. Bilo mi je to teško za prihvatiti jer to nije način na koji želite otvoriti peti set, posebice kada ste dobili četvrti set u kojem ste stalno zaostajali. Na kraju je jednostavno bio predobar", pošteno je priznao Müller koji je prethodno izbacio Rafaela Nadala u osmini finala, također u meču od pet setova, ali protiv Međugorca nije uspio i Čilić je izborio svoje prvo polufinale Wimbledona u 11. nastupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo