pritisak seli na čilića / Francuska povela u polufinalu Davis Cupa: Gasquet rutinski pobijedio mladog Ćorića

Image
Foto: AP Images

S dva 'breaka' je Gasquet lako osvojio prvi set, a Ćorić je jedinu pravu priliku imao u drugom, u kojem je dvaput imao 'break' prednosti, kod 5-4 servirao za set, ali do set-lopte nije došao

16.9.2016.
16:39
AP Images
VOYO logo

Teniska reprezentacija Francuske povela je s 1-0 u polufinalnom dvoboju Davis Cupa koji je u petak započeo u zadarskoj dvorani Krešimira Ćosića, a prvi bod gostima donio je Richarda Gasquet pobijedivši Bornu Ćorića sa 6-2, 7-6 (5), 6-1.

Iskusni 30-godišnji Francuz, koji je u reprezentaciju pozvan nakon ozljeda Jo-Wilfrieda Tsonge i Gaela Monfilsa, sjajno je iskoristio svoju priliku i povjerenje izbornika Yannicka Noaha odigraviši meč bez ijedne ključne pogreške. Gasquet je znao iskoristiti sve pukotine u igri Borne Ćorića, kojih je u ovom dvoboju bilo previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S dva 'breaka' je Gasquet lako osvojio prvi set, a Ćorić je jedinu pravu priliku imao u drugom, u kojem je dvaput imao 'break' prednosti, kod 5-4 servirao za set, ali do set-lopte nije došao. Nakon što je Gasquet osvojio 'tie-break' i poveo 2-0 u setovima, Ćorićeva igra se potpuno raspala u trećem setu i Francuz je lakoćom došao do pobjede.

U drugom dvoboju današnjeg programa Marin Čilić će pokušati osvojiti izjednačujući bod protiv 18. tenisača svijeta Lucasa Pouillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo