NEOČEKIVAN ISHOD / Fognini šokirao Nadala! Za naslov u Monte Carlu igrat će protiv Lajovića

Image
Foto: AP Images

Talijan je Španjolca pobijedio vrlo uvjerljivo - 6:4, 6:2

20.4.2019.
17:55
AP Images
VOYO logo

U finalu ATP turnira tenisača iz serije Masters 1000 u Monte Carlu igrat će Srbin Dušan Lajović i Talijan Fabio Fognini.

Lajović je u polufinalu nadigrao Rusa Danila Medvedeva sa 7:5, 6:1, dok je Fognini nadigrao 11-erostrukog pobjednika ovog turnira Španjolca RafaelaNadala sa 6:4, 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom je polufinalu Medvedev poveo sa 5-1 u prvom setu, no zatim je 28-godišnji igrač iz Stare Pazove osvojio 12 od preostalih 13 gemova za najveći uspjeh u karijeri. Lajović, do ovog turnira 48. igrača na svijetu, u nedjelju će zaigrati u svom prvom ATP finalu u karijeri. 

Nadal je u drugom polufinalu imao 4:3 u prvom setu, a onda je uslijedio Fogninijev niz od osam uzastopnih gemova kojim je stigao do 6:4, 5:0 i servisa za meč. Imao je Fognini kod tog rezultata 40:0, no nije iskoristio niti jednu od tri vezane meč-lopte već je Nadal uspio smanjiti na 5:2, no Talijan nije propustio drugi servis za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 31-godišnjeg Fogninija nedjeljni nastup će biti 19.ATP finale u karijeri, ali prvi na nekom od turnira iz serije Masters 1000, tijekom dosadašnje karijere osvojio je osam naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo