EVO KAKO JE 617. NA SVIJETU NADMUDRIO TENISAČA IZ SVJETSKOG VRHA: / Kada ga vidite, ne biste rekli da je srušio i Nadala

Image

Pobjeda marokanskog tenisača obilovala je prekrasnim potezima

12.4.2018.
15:49
VOYO logo

Lamine Ouahab ime je poznato samo pravim teniskim zaljubljenicima. Riječ je o Marokanskom tenisaču koji je trenutno 617. igrač svijeta iako je u juniorskim danim obećavao mnogo više.

Prije 16 godina, točnije na juniorskom Wimbledonu 2002. godine u polufinalu je pobijedio Rafaela Nadala i od njega se očekivalo mnogo. Nažalost nije ispunio svoj potencijal i rijetko se pojavljuje na ATP turnirima, a dobro se popunio i viškom kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali kada se pojavi, to je u pravilu u Marakešu ili Casablanci te redovito ostvaruje dobre rezultate. Tako je u prvom kolu turnira u već spomenutom Marakešu izbacio 34. igrača svijeta, Nijemca Philippa Kohlschreibera sa 2-6, 6-0, 7-6(3). Valja istaknuti i kako je Kohlschreiber igrač koji je prije nekoliko tjedana pobijedio našeg Marina Čilića sa 2-0 u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U odlučujućem setu imao je zaostatak od 5-2, ali uspio se vratiti te velikim preokretom doći do ogromne pobjede. A posebno je impresivan način na koji je došao do te pobjede. Ouahab nije klasični udarač ili servis-volej igrač, ali ima svoj stil.

Lagano prebacivanje loptice preko mreže i nadmudrivanje s protivnikom, a zatim skraćena loptica kakve se ne bi posramio niti Federer. Isto tako mu niti lobovi nisu strani i njegova je pobjeda protiv Kohlschreibera obilovala prekrasnim potezima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo