DVOSTRUKI USPJEH: / Čilić nakon kišnog prekida do pobjede, Karlović s 26 asova sredio opasnog Rusa

Image
Foto: AFP, THOMAS KIENZLE

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u 2. kolo ATP turnira koji se igra na travnatoj podlozi u londonskom Queen's Clubu

14.6.2016.
19:39
AFP, THOMAS KIENZLE
VOYO logo

Čilić je na startu turnira sa 4-6, 6-3, 6-4 nadigrao Španjolca Feliciana Lopeza u meču koji je trajao jedan sat i 48 minuta. Međugorcu je to bila četvrta pobjeda u šest dvoboja protiv Lopeza i druga u Queen's Clubu. Čiliću je u utorak pomogla i kiša - Španjolac je dobio prvi set sa 6-4, a potom je dvoboj prekinutda bi nakon povratka Čilić uspio preokrenuti.

U 2. kolu Čilić će igrati protiv boljeg iz ogleda između Bugarina Grigora Dimitrova i Srbina Janka Tipsarevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spašavao set-lopte suparnika

Ivo Karlović je u 1. kolu ATP turnira u Halleu, koji se također igra na travnatoj podlozi, pobijedio Rusa Andreja Kuznjecova sa 7-6 (6), 6-3. U tie-breaku prvog seta 37-godišnji hrvatski veteran je protiv 12 godina mlađeg Rusa nadoknadio zaostatak 4-6. S četiri poena u nizu osvojio je prvi set, a u drugom setu je do odlučujućeg breaka došao u šestom gemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karloviću je to bio prvi dvoboj protiv Kuznjecova, a okončao ga je s 26 asova. U drugom kolu će igrati protiv boljeg iz dvoboja između Nijemca Philippa Kohlschreibera i Španjolca Marcela Granollersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo