MARIN ČILIĆ IZGUBIO DRAMATIČNO ČETVRTFINALE PROTIV NISHIKORIJA: / Igrali su više od 4 sata, svašta se događalo u New Yorku

Image
Foto: AFP

Marin Čilić ipak nije izborio polufinale US Opena po treći put

5.9.2018.
23:59
AFP
VOYO logo

ČILIĆ - NISHIKORI 2-3 (6-2, 4-6, 6-7, 6-4, 4-6)

Prava drama vladala je u srijedu na US Openu u New Yorku. Nakon što je najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić poveo s 1-0 protiv starog znanca Keija Nishikorija, čovjeka s kojim je, s ovim mečom, četiri puta igrao na US Openu i kojeg je pobijedio u finalu spomenutog Grand Slama 2014. godine, Japanac je preokrenuo, poveo s 2-1 u setovima, ali u četvrtom setu, prilikom rezultata 3-3, Marin je napravio break i na kraju ga uzeo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin se vraćao, ali na kraju nije uspio

U odlučujućem petom setu, prilikom rezultata 2-1, Japanac je breaknuo Čilića i poveo s 3-1. Međutim, Marin se nije predavao, niti onda kad se činilo da meč ide u smjeru poraza Čilića, kad je Nishikori poveo s 4-1. Tad je Marin spasio servis, da bi u sljedećem gemu breaknuo Japanca. Došao je Marin do 4-4, činilo se kako je mentalno iznad Nishikorija u tom trenutku.

ČILIĆ ČETVRTI PUT PROTIV NISHIKORIJA NA US OPENU: ‘Bilo je puno velikih mečeva protiv njega’

Treba mu čestitati na borbi

Međutim, Japanac je obranio svoj servis da bi na kraju ponovno uzeo Marinov. Čilić je u posljednjem, desetom gemu odlučujućeg seta osvojio samo jedan poen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, unatoč svemu viđenom u ovom dvoboju, Marinu treba čestitati na borbi jer se par puta vraćao iz nemoguće situacije, no napravio je previše pogrešaka da bi uspio pobijediti tenisača poput Nishikorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo