ĐOKOVIĆEV NOVI TRENER BITI ĆE NAJVEĆI ZAVODNIK NA TOURU: / Novak će uskoro objaviti početak suradnje sa Štepanekom

Image
Foto: AFP
22.11.2017.
17:39
AFP
VOYO logo

Štepanek je odlučio ostati u tenisu i nakon igračke karijere, a ako je vjerovati češkim medijima, čeka ga velik izazov - postaje trener Novaka Đokovića.

Navodno bi srpskog tenisača trebao voditi na svim ATP turnirima, a na Grand Slamovima bi im se pridružio i Andre Agassi. Inače, Štepanek i Đoković dobri su prijatelji te su često zajedno trenirali i družili se na turnirima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Češki tenisač karijeru je započeo 1996. godine te je osvojio pet ATP naslova u pojedinačnoj konkurenciji, dva Grand Slama u paru s Indijcem Leanderom Paesom (Australian Open 2012. i US Open 2013.), a s reprezentacijom Češke osvajao je dva Davis Cupa za redom (2012. i 2013. godine). Najveće postignuće na nekom Grand Slam turniru mu je četvrtfinale Wibmledona 2006. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Njegove životne vrijednosti podudaraju se s mojima'

Prije nekoliko je tjedana Đoković biranim riječima govorio o novom članu svog tima:

"Ima zavidnu karijeru i uvijek je bio u mogućnosti davati sve od sebe bez obzira na okolnosti. Nije bio prvi na svijetu, ali bio je dovoljno pametan i uporan kako bi u tenisu uvijek dao 100%. Njegove životne vrijednosti podudaraju se s mojima", rekao je Đoković, a prenos češki portal iSport.cz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tajanstveno je Novak tada zadržao ime novog trenera za sebe, ali Česi pišu kako bi srpski tenisač već idući tjedan mogao objaviti ovu vijest.

Veliki zavodnik

Posljednji put njih su se dvojica susreli u siječnju ove godine u Dohi, a to im je ujedno bio četrnaesti i posljednji međusobni susret nakon kojeg je Đokovića bio pun hvale:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radek pripada krugu mojih najboljih prijatelja. Stvarno cijenim njegovu predanost sportu i želju za traženjem novih načina kako tijelo konstantno držati u top formi."

Dodajmo i kako je Štepanek na Touru poznat kao jedan od najvećih zavodnika, a među brojnim ženama koje je osvojio iskaču imena Martine Hingis, Petre Kvitove, Nicole Vaidisove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo