ĐOKOVIĆ PRONAŠAO NOVOG SUPERTRENERA: / Istinska legenda vraća Srbina na svjetski vrh

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Čini se da je nekadašnji najbolji svjetski tenisač Novak Đoković pronašao novog trenera.

9.5.2017.
11:00
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Nakon serije slabih rezultata prošlih mjeseci Đoković je raskinuo suradnju s dugogodišnjim trenerom Marianom Vajdom. Odmah su krenula nagađanja koga će angažirati za novog trenera, a spominjala su se brojni nekadašnji teniski velikani, od Borisa Beckera koji je već surađivao sa Srbinom, preko Petea Samprasa pa sve do našeg Gorana Ivaniševića. No, ako je vjerovati Daily Telegraphu, izbor je na kraju pao na Andrea Agassija, još jednog bivšeg 'broja jedan', čovjeka koji je tijekom karijere osvojio sva četiri Grand Slam turnira, kao i zlatnu olimpijsku medalju.

Pronašli kompromis?

Agassi se dosad nije bavio trenerskim poslom, a nedavno je izjavio i da nema vremena za takav angažman jer je posvećen djeci. Njegov izbor, stoga, predstavlja svojevrsno iznenađenje, ali čini se da su Srbin i Amerikanac uspjeli pronaći kompromis pa će Agassi pratiti Đokovića samo povremeno na turnirima. Ujedno to znači da će osvajač 12 Grand Slam naslova morati angažirati još jednog trenera koji će stalno biti uz njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će to netko tko je imao slično iskustvo kao ja. Nema puno ljudi u prošlosti koji su uspjeli igrati na tako visokoj razini, pa ćemo vidjeti. Razmišljam polako i temeljito o tome. Ne želim žuriti s odlukom", rekao je prije nekoliko dana Đoković na pitanje o novom treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agassi se u potpunosti uklapa u tu sliku tako da bi uskoro mogla uslijediti i službena potvrda suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo