ĐOKOVIĆ ODLUČIO PROMIJENITI DRES? / Iznenada napušta ekipu Srbije - 'Želi se pridružiti našoj reprezentaciji'

Image
Foto: Profimedia

Ovaj je umirovljeni igrač sada postao tema brojnih medija zbog izjave o prvom tenisaču svijeta

19.5.2020.
18:07
Profimedia
VOYO logo

Ugledni francuski list L'Equipe donio je intervju s već davno zaboravljenim 37-godišnjim tenisačem, Benjaminom Balleretom. Realno, za njega je malo tko čuo. Domet mu je bilo 204. mjesto ATP ljestvice, a najbolji rezultat treće kolo kvalifikacija za Roland Garros.

No, ovaj je umirovljeni igrač sada postao tema brojnih medija zbog izjave o prvom tenisaču svijeta, Srbinu, Novaku Đokoviću. Veli Balleret da mu je Đoković rekao da bi se htio pridružiti njegovoj reprezentaciji, a sada je već vrijeme da kažemo i o kojoj se Davis Cup ekipi radi. Riječ je, dakle, o Monaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Patrick Hamilton / Zuma Press / Profimedia

January 30, 2020, Melbourne, Australia: Serbian NOVAK DJOKOVIC (ATP 2) pictured in action during a tennis match against Swiss R. Federer (ATP 3) in the Men's Singles Semifinal match of the 'Australian Open' tennis Grand Slam., Image: 495591187, License: Rights-managed, Restrictions: * EXCLUSIVE to ZUMA: Belgium, France, Germany, Luxembourg and Netherlands Rights OUT *, Model Release: no, Credit line:

"Novak mi je osobno rekao da bi se pridružio mojoj reprezentaciji. Htio bi pomoći mojoj državi i ovdje je dobrodošao. On jako voli Monte Carlo i tu provodi dosta vremena. Pomogao nam je i kad smo renovirali terene", rekao je Balleret.

Inače, vrijedi spomenuti kako Đoković, kao i mnogi drugi tenisači i bivši tenisači poput Marina Čilića, Marija Ančića, Ivana Ljubičića, imaju i adresu u Monte Carlu pa ne bi imao nikakvih problema s promjenom dresa. Problem je jedino kako bi na to gledali Srbi jer gubitak Đokovića na njih bi vjerojatno ostavio devastirajuće posljedice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo