NE MISLI STATI USKORO / Đoković još jednom ponovio do kada planira igrati: 'Ako je mogao Brady, zašto ne bih i ja?'

Image
Foto: Profimedia

Tom Brady se u veljači prošle godine umirovio od igranja američkog nogometa s nevjerojatnih 45 godina. Đoković smatra da može postići nešto slično

27.12.2023.
9:42
Profimedia
VOYO logo

Novak Đoković protekle je sezone postao najuspješniji tenisač u povijesti budući da ima najviše osvojenih Grand Slam naslova, čak 24. Uz to, još jednu je godinu završio kao najbolji tenisač svijeta, nakon cjelogodišnje borbe s čudesnim Španjolcem Carlosom Alcarazom.

Image
HIT VIDEO /

Đoković na plaži plesao sa polugolim Ivaniševićem, tako se pripremaju za novi Grand slam

Image
HIT VIDEO /

Đoković na plaži plesao sa polugolim Ivaniševićem, tako se pripremaju za novi Grand slam

Tijekom te uspješne protekle sezone, Đoković je nekoliko puta naglasio kako želi igrati "još neko vrijeme", a sada je otkrio i što pod time misli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da ću moći imati karijeru koja će doseći 40 ili čak više godina, vidjet ćemo", rekao je Đoković za XinhuaNet, a prenosi francuski L‘Equipe.

Tom Brady se u veljači prošle godine umirovio od igranja američkog nogometa s nevjerojatnih 45 godina. Đoković smatra da može postići nešto slično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brady je savršen primjer šampiona u svom sportu, netko tko je imao sjajnu i dugu karijeru. Proveo je puno vremena brinući se o sebi, oporavljajući se, pazeći da je pokriven svaki aspekt njegova tijela i uma kako bi mogao imati uspješnu i dugotrajnu karijeru", nadovezao se 36-godišnji tenisač.

A da nema namjerava stati, Đoković je dokazao i ove sezone, s tri od četiri osvojena Grand Slama pokazao je da je još uvijek na vrhuncu svoje teniske igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sezona 2023. bila je jedna od najboljih u mojem životu. Zašto prestati kada nastavljaš igrati tako dobro? Stoga, krenut ću naprijed i raditi stvari iz godine u godinu te vidjeti koliko daleko mogu ići."

Novu sezonu Đoković je započeti prijateljskim ogledom protiv Alcaraza, a meč je dio Riyadh Tennis Cupa u Saudijskoj Arabiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrati protiv Alcaraza, jednog od najboljih igrača na svijetu, ovdje u Rijadu, nevjerojatno je za sport. To odražava rastuću popularnost tenisa u zemlji. Simbolizira rastuću prisutnost zemlje na svjetskoj pozornici. Uzbuđen sam što Saudijska Arabija otvara vrata najboljim sportašima, umjetnicima i poslovnim liderima na svijetu", zaključio je Đoković u intervjuu za XinhuaNet.

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Kauboja na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo