ĐOKOVIĆ JE U TEŠKOM STANJU NAKON INCIDENTA SA SUTKINJOM: / Novakov bivši trener otkrio - 'Zbog jedne stvari mu je najgore'

Image
Foto: Profimedia

Naglasio je kako je Novak pod velikim pritiskom i da mu nije lako

10.9.2020.
14:54
Profimedia
VOYO logo

Već je nekoliko dana prošlo od izbacivanja Novaka Đokovića s US Opena, ali se drama još uvijek nije stišala. Jedan od tenisača koji najbolje poznaju Đokovića, njegov bivši trener i suradnik, Radek Štepanek, otkrio je pak kako je Novak u dosta teškom psihičkom stanju nakon incidenta sa sutkinjom.

"Vrlo je tužan duboko u sebi i jako je potresen. Novak pati jer je to učinio bez namjere i ta činjenica samo pojačava bol. Teško mu je jer znamo koliko je gladan za trofejima i ima želju postati tenisač s najviše osvojenih Grand Slam turnira. Svi smo znali da mu je ovaj US Open na dohvat ruke i sigurno je da ga sve te okolnosti čini još tužnijim", rekao je za CNN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Sep 6, 2020; Flushing Meadows, New York, USA; Novak Djokovic of Serbia discusses with a tournament official after being defaulted for striking a lines person with a ball against Pablo Carreno Busta of Spain (not pictured) on day seven of the 2020 U.S. Open tennis tournament at USTA Billie Jean King National Tennis Center.,Image: 556553559, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Naglasio je kako je Novak pod velikim pritiskom i da mu nije lako.

"Očito je veliki pritisak na njemu i s vremenom su ga te kritike nadvladale. Teško mu je. Trudi se biti najbolji. Do kraja karijere možda i bude najveći svih vremena. Ali svi smo ljudska bića. I imamo pravo na grešku", zaključio je Štepanek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo