Dobar žreb za Đokovića u Madridu

Tipsarević i Troicki dobili teške protivnike

4.5.2013.
13:19
VOYO logo

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u drugom kolu Mastersa u Madridu igraće sa pobednikom meča između Bugarina Grigora Dimitrova i Španca Havijera Martija.

Kao prvi nosilac Đoković je slobodan u prvom kolu, a potencijalni rival u trećoj rundi mogao bi da bude Švajcarac Stanislas Vavrinka, u četvrtfinalu Francuz Žo-Vilfrid Conga ili Kanađanin Miloš Raonić, a u polufinalu Britanac Endi Marej, Čeh Tomaš Berdih ili Janko Tipsarević, od koga je prošle godine poražen u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U eventualnom finalu potencijalni protivnici srpskog tenisera su Švajcarac Rodžer Federer i Španci Rafael Nadal i David Ferer.

Tipsarević, koji je postavljen za devetog nosioca, na startu igra protiv Argentinca Huana Monaka, a bolji iz tog duela čeka pobednika meča između Južnoafrikanca Kevina Andersona i kvalifikanta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viktor Troicki takođe nije imao sreće sa žrebom pošto se u prvom kolu sastaje sa Špancem Marselom Granoljersom, a pobednik čeka boljeg iz duela Kei Nišikori - Jirgen Melcer.

Turnir u Madridu ponovo će se igrati na tradicionalnoj, crvenoj šljaci, nakon neuspelog eksperimenta prošle godine, kada se igrao na plavoj. Titulu brani Švajcarac Rodžer Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo