DIRLJIV TRENUTAK RAZNJEŽIO PUBLIKU NA US OPENU: / Mahut nakon poraza dobio zagrljaj utjehe

Image
Foto: Screenshot

Francuz nije uspio doći do pobjede, ali zato se njegov sin pobrinuo za to da se zbog toga ne osjeća loše

24.8.2018.
21:57
Screenshot
VOYO logo

Ranije danas odigran je meč zadnjeg kola kvalifikacija za US Open između dvojice teniskih veterana, Tommyja Robreda i Nicolasa Mahuta, a pobjedu je odnio Robredo nakon tri seta i gotovo dva sata borbe na užarenom terenu rezultatom 6:3; 2:6; 6:3.

U meču koji je pružio puno napetosti gledatelji su vidjeli čak sedam oduzetih servisa i tri meč lopte, a Robredo je, osim drugog seta kojeg je uvjerljivo izgubio, gotovo cijelo vrijeme držao konce meča u svojim rukama i mirno prošao u glavni turnir koji počinje u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševio publiku

Posebnu pažnju gledatalje privukla je jedna dirljiva situacija koja se dogodila nakon meča. Naima, sin Nicholasa Mahuta očito nije bio zadovoljan time kako je njegov otac raspoložen zbog poraza pa je ušao u teren i zagrlio ga, a publika je to pozdravila pljeskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, glavni turnir US Opena započinje u ponedjeljak, 27. kolovoza, u 17 sati po srednjoeuropskom vremenu. Novost u nacionalnom teniskom centru Billie Jean King od ove godine su dva stadiona s pokretnim krovom. Nakon Arthur Ashe stadiona pokretni krov dobio je i obnovljeni stadion Louis Armstrong, koji ima kapacitet od 14.000 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo