atp acapulco / Čilić zaustavljen u prvom kolu, Karlović predao meč Bedeneu

Image
Foto: AP Images

Čilić je spasio jednu od pet break lopti, a Amerikancu je dva puta uzeo servis

24.2.2016.
13:39
AP Images
VOYO logo

Hrvatski tenisač Marin Čilić zaustavljen je u prvom kolu teniskog turnira u Acapulcu nakon što je sa 6-3, 3-6, 6-2 od njega bolji bio Amerikanac Ryan Harrison, a Ivo Karlović je predao meč Slovencu s britanskom putovnicom Aljažu Bedeneu

U meču koji je trajao jedan sat i 45 minuta Čilić, treći nositelj, na ovom turniru je servirao pet aseva, a Harris, 127. na ATP ljestvici, šest. Naš je tenisač osvojio 77 posto poena na prvom servisu, a Amerikanac 83, na drugom servisu je Čilić osvojio 32 posto poena, a Amerikanac 60 posto. Čilić je spasio jednu od pet break lopti, a Amerikancu je dva puta uzeo servis. Čilić je realizirao ukupno 44 posto poena, a Harris 56 posto. Ovo je bio njihov treći međusobni susret i prvi poraz našeg tenisača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović je predao meč Bedeneu kod rezultata 6-4, 1-2 za Slovenca. Do tada je naš tenisač servirao šest aseva i osvojio 73 posto poena na prvom servisu. Nije uspio ni jednom suparniku uzeti servis, a svoj je izgubio jednom i realizirao je 48 posto poena. To je bio njihov treći susret i treća pobjeda Bedenea koji je 54. na ATP ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo