ČILIĆ TREĆI PUT U KARIJERI OSIGURAO ZAVRŠNI TURNIR: / 'Ove godine sam u Londonu igrao fenomenalno i želim tako i nastaviti'

Image
Foto: AFP, TORU YAMANAKA

Marin Čilić osigurao je nastup na završnom ATP turniru najbolje osmorice u Londonu po treći put u karijeru.

25.10.2017.
13:13
AFP, TORU YAMANAKA
VOYO logo

Sinoćnjim prolaskom u osminu finala turnira u Baselu (predaja Floriana Mayera) došao je potrebnih bodova koji su mu osigurali nastup u O2 areni i ove godine. Na turniru najbolje osmorice sudjelovao je dva puta - 2014. i 2016. godine.

"Ogroman je uspjeh ponovno se kvalificirati u London. To je bila velika želja na početku godine, a i veliki cilj meni i mojoj ekipi. Nadam se da ću nastaviti s dobrim igrama i sljedeća dva tjedna kao i u Londonu", rekao je naš najbolji tenisač i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prelijepo je biti dio spektakla najboljih osam na kraju sezone, igrati i boriti se za titulu u Londonu. Lijepa je stvar i što ću se vratiti u London gdje sam igrao fenomenalno ovog ljeta i nadam se da ću biti u sjajnoj formi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sljedećem kolu turnira u Baselu igrati će protiv boljeg iz dvoboja našeg Borne Ćorića i Henrija Laaksonena. Završni turnir u Londonu igrat će se od 12. do 19. studenog. Osim Čilića, završni turnir su osigurali Rafael Nadal, Roger Federer, Alexander Zverev, Dominic Thiem i Grigor Dimitrov, a posljednja dva mjesta trenutno drže David Goffin i Pablo Carreno Busta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo