Čilić objavio vijest koja će uvelike olakšati Srbima

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ovih je dana vjesnik loših vijesti.

1.2.2015.
12:52
VOYO logo

Time bi šanse hrvatske reprezentacije protiv Srbije predvođene Novakom Đokovićem i to na gostujućem terenu bile uistinu malene.

"Izgledi su minimalni, moj nastup je pod velikim upitnikom. Otkazao sam i Rotterdam i Delray Beach koji počinje 16. veljače. Do Davis Cupa će proći dva i pol mjeseca kako nisam igrao tenis. Bilo bi mi dosta teško i stresno nakon tolike pauze, sa samo dva tjedna treniranja, igrati mečeve u pet setova", prenosi Čilićeve riječi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog Čilićevog otkazivanja PBZ Zagreb Indoorsa, koji započinje u ponedjeljak u Domu sportova, je ozljeda ramena zbog koje nije zaigrao niti na Australian Openu. Dodao je najbolji hrvatski reket kako se zaželio tenisa, ali da je posljednji liječnički pregled otkrio kako još nije sposoban za igru.

Čilićevo otkazivanje PBZ Zagreb Indoorsa i vrlo vjerojatno i Davis Cup ogleda protiv Srbije nije jedina loša vijest koja je danas snašla hrvatski tenis. Drugu je priopćio direktor zagrebačkog turnira Branko Horvat. Čini se kako bi ovogodišnje izdanje lako moglo biti i posljednje izdanje PBZ Zagreb Indoorsa. Organizatori si ne mogu ponovno priuštiti minus, a Grad Zagreb, čini se, neće više sufinancirati turnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek se nadamo novcu od Grada. Nije pošteno da iznosi koji su trebali ići Snježnoj kraljici, ‘Hanžeku’, maratonu i Indoorsu nisu proporcionalno smanjeni. Kraljica je ostala na istom ili sličnom iznosu, a mi nismo dobili ništa", rekao je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo