ČILIĆ IZBORIO ČETVRTFINALE U NAPETOM MEČU PROTIV DJEREA: / U četvrtfinalu ga najvjerojatnije čeka najgori mogući protivnik

Image

Obranio je Međugorac u drugom setu četiri break lopte te se tako spasio od gotovo sigurnog poraza

9.5.2019.
14:49
VOYO logo

Još jednu vrlo dobru tenisku partiju odigrao je najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić na jakom ATP turniru u Madridu. U osmini finala svladao je srpskog tenisača Lasla Djerea s 2:1 u setovima te se tako plasirao u četvrtfinale turnira.

U prvom setu srpski tenisač izgledao je puno bolje. Marin je u trećem gemu spasio dvije break lopte, ali u devetom se nije mogao obraniti. Nije ni start drugog seta izgledao najbolje, gubio je Marin servis na samom startu, no u trećem gemu bio je ključ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KRAJ VELIKE KARIJERE: Španjolski ‘princ zemlje’ u svom je Madridu rekao zbogom tenisu

Obranio je Međugorac četiri break lopte te se tako spasio od gotovo sigurnog poraza. Vinuo se do kraja seta s dva breaka do velikih 6:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem setu vidjelo se od početka da se Marin digao kroz meč. Maltretirao je Srbina u maratonskom prvom gemu koji je Djere ipak uzeo, no nije se do kraja naigrao. S dva breaka osigurao je Čilić prolazak u četvrtfinale Madrida gdje ga čeka najvjerojatnije Novak Đoković. Osim ako Jeremy Chardy ne izvede čudo u njihovom međusobnom susretu.

ATP Madrid, osmina finala

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin Čilić - Laslo Djere 4:6 6:3 6:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo