ATP ljestvica / Čilić i Ćorić ostali u 'Top 15', Karlović pada, Galović i Serdarušić upisali napredak

Image
Foto: AP Images

Prvi je uvjerljivo srpski tenisač Novak Đokocić, drugi je Španjolac Rafael Nadal, a treći je Nijemac Alexander Zverev

11.2.2019.
9:51
AP Images
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ostao je na desetom mjestu najnovije ATP ljestvice koja je objavljena u ponedjeljak, a prošlotjednu 13. poziciju zadržao je i Borna Ćorić.

Ivo Karlović je pao tri mjesta i sada je 81. tenisač svijeta, dok su Viktor Galović i Nino Serdarušić ubilježili napredak. Galović se popeo pet mjesta, do 224. pozicije, a Serdarušić jedno do 258.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među prvih deset tenisača nema promjena. Prvi je uvjerljivo srpski tenisač Novak Đoković, drugi je Španjolac Rafael Nadal, a treći je Nijemac Alexander Zverev.

Djevojke ostale na pozicijama

Ovotjedna WTA ljestvica bez većih je promjena nakon tjedna u kojem su tenisačice igrale susrete FED Cupa tako da je najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić ostala na 25. poziciji, a Petra Martić na 36.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju prošlotjednu, 202. poziciju, zadržala je i Tereza Mrdeža kao i Jana Fett koja je ostala na 262. mjestu. Jedino je Tena Lukas zabilježila promjenu, ona je pala jedno mjesto na 273. poziciju.

Na vrhu također nema promjena. Prva je Japanka Naomi Osaka, druga je Čehinja Petra Kvitova a treća je  Rumunjka Simona Halep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo