OVO ĆE ODJEKNUTI / Britanci brutalno udarili po Đokoviću: 'Ponaša se kao nakaradni tinejdžer. Novače, prestani plakati'

Image
Foto: Profimedia

"Da je uzeo pauzu, možda ne bi izgubio sljedeći meč u Rimu od Holgera Runea. U njemu je imao još jedan vatreni okršaj tijekom kojeg je uputio niz psovki svom treneru Goranu Ivaniševiću."

20.5.2023.
13:42
Profimedia
VOYO logo

Srpski tenisač Novak Đoković zaustavljen je u četvrtfinalu Mastersa u Rimu gdje je sa 6-2, 4-6, 6-2 nakon dva sata i 17 minuta igre bolji bio Norvežanin Holger Rune.

Image
LIJEPIH ŠEST GODINA /

Lovren komentirao bivši klub: 'Tek sad shvaćam koliko mi je on značio. Salah je više od savršenstva'

Image
LIJEPIH ŠEST GODINA /

Lovren komentirao bivši klub: 'Tek sad shvaćam koliko mi je on značio. Salah je više od savršenstva'

Srpski tenisač nekoliko puta tijekom meča imao je što poručiti svojim trenerima predvođenima Goranom Ivaniševićem: "Konfuzija… Stalno, sve ste u konfuziji", vikao im je Novak, no Goran mu je odgovorio: "Koji ti je k*rac? Igraj, igraj, igraj, makni se od lopte." Savjeti ipak nisu pomogli jer se Đoković od Rima oprostio u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim te svađe i poraza, protiv Camerona Norrieja je pobijedio, iako ga je britanski tenisač pogodio lopticom u tijelo prilikom jednog poena, što je ispalo velik problem Srbinu, jer je kasnije pričao o Norriejevom ponašanju.

'Nakaradni tinejdžer'

Zbog toga se našao na udaru kritika britanskog The Heralda: "Postoji li smiješniji način da gubite vrijeme od slušanja Novaka Đokovića kako plače na konferenciji za medije? Tamo je u utorak pričao o Norrieju i svemu što ne valja kod najboljeg britanskog tenisača, iako je isto tako mogao pričati o sebi. Nakon toga se Đoković pretvorio u nakaradnog tinejdžera, a samo njega možemo okriviti za nedostatak sportskog duha u ovom meču", piše James Morgan i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

"Internet je odličan za vođenje evidencije svaki put kada se radi o licemjerstvu. Čovječe, koliko je samo puta Novak Đoković bio licemjeran! Novak Đoković bio je kritiziran jer je uzeo medicinski time-out u finalu Australian Opena protiv Dominica Thiema tijekom jednog poena u meču kada je izgledalo da Austrijanac preuzima kontrolu", tvrdi autor i zaključuje:

"Da je uzeo pauzu, možda ne bi izgubio sljedeći meč u Rimu od Holgera Runea. U njemu je imao još jedan vatreni okršaj tijekom kojeg je uputio niz psovki svom treneru Goranu Ivaniševiću. Dakle, Novače, prestani plakati", zaključuje Morgan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju 28. svibnja od 20 sati ekskluzivno na PLAY Premiumu gledajte najveći FNC-ov event do sada koji će se održati Areni Zagreb! Ivan Erslan, Satoshi Ishii, Filip 'Nitro' Pejić, Ivica 'The Terror' Trušček i Marko 'Skull Crusher' Bojković samo su dio onoga što Vas očekuje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo