BEZ IMALO STRAHA / Nosio sal Dinama usred Srbije

Koliko je atmosfera u Kraljevu na Davis Cup mecu izmedu Srbije i Hrvatske bila pozitivna, svjedoci i jedna neobicna situacija kada je rijec o ovim nasim lakozapaljivim prostorima.

9.3.2015.
14:11
VOYO logo

U hrvatskim i srpskim medijima danima se vec pise o izuzetno prijateljskoj atmosferi u Kraljevu, gradu od 70 000 stanovnika koje je od petka do nedjelje bilo domacin Davis Cup ogleda izmedu Srbije i Hrvatske. Srbija je deklasirala Hrvatsku, a prijateljske scene iz kraljevacke dvorane obisle su svijet.

Od samoga dolaska hrvatskih tenisaca u Srbiju, pa do odlaska, domacini su izuzetno tepali svojim gostima, a publika je pljeskala prilikom intoniranja hrvatske himne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, zaista se svasta moglo vidjeti na tribinama kraljevacke dvorane. Kurir pise kako je na tribinama bilo svega, od slikanja jednog navijaca Partizana sa Novakom Dokovicem (koji je poznat kao navijac Crvene zvezde), pa do gospodina koji je na tribinama sjedio sa salom Dinama.

Naravno, nije mu pala niti vlas s glave, sve je to bilo vise simpaticno nego nesto sa cime bi domaca publika bila isprovocirana. Sve u svemu, pravo bratstvo i jedinstvo je vladalo u Kraljevu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo