ARGENTINCI BJEŽE OD SALATARE! Pomahnitali Orsanic: / 'Nema slika niti gledanja, trofej nije naš'

Image

Zanimljivo je uoči finala Davis Cupa između Hrvatske i Argentine koji počinje sutra u Areni Zagreb.

24.11.2016.
23:05
VOYO logo

Hrvatski tenisači odradili su fotografiranje s trofejom Davis Cupa nakon službene presice dan uoči finala u zagrebačkoj Areni, ali argentinski igrači taj su dio preskočili. Pitate se zašto? Zbog - praznovjerja! Slikali su se blizu trofeja, ali ne i uz njega.

ZAGRIJAVANJE ZA FINALE: Stiglo upozorenje navijačima, tenisači se pohvalili ušminkanim izdanjima

Oršanića uhvatilo ludilo finala

Izbornik Argentine Daniel Orsanic vrlo je maštovit tip i ima svoje principe i vjerovanja za dolazak do uspjeha. Pa je tako u četvrtak svojem najjačem adutu Juan Martin Del Potru zabranio da uopće i bude u istoj prostoriji s trofejom Davis Cupa, popularnom "salatarom", a uz to ne želi ni vidjeti fotografije na kojima je trofej Davis Cupa Sve u svrhu trijumfa u "svom" Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

ZANIMLJIVO JE BILO DAN UOČI FINALA DAVIS CUPA: Slikanja, ždrijeb, najave, ljepotice i-Bandić

Image

ZANIMLJIVO JE BILO DAN UOČI FINALA DAVIS CUPA: Slikanja, ždrijeb, najave, ljepotice i-Bandić

'Trofej nije naš i nema slikanja'

"Sve nas to samo ometa. Znam kako trofej izgleda, vidio sam da se slikaju s njim, on je tu, ali mi nećemo jer nije naš ", rekao je argentinski izbornik Daniel Orsanic, prenosi La Nacion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari tog argentinskog lista dodali su kako je Orsanic uvijek prijateljski raspoložen i nije mu problem pričati s novinarima, ali i kako ga ovakvog nikad nisu vidjeli.

Posebne restrikcije u reprezentaciji Argentine

"Daniel Orsanić očito ima veliku opsesiju osvajanja Davis Cupa. To je od krunske važnosti za njega. Stoga je poručio: 'Molim vas, nema slikanja s trofejom", piše u tekstu La Naciona koji opisuje kako je Orsanić uveo neke restrikcije koje su ponekad nužne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je inače miran i staložen tip, ali sad je nekako drugačiji. Pogotovo u prisutnosti trofeja", izvještavaju Argentinci. Orsanic vjeruje kako je bolje za njih sa što manje stvari koji ih ometaju.

"U Glasgowu gdje se igralo polufinale također je trofej bio prisutan, ali nije bilo slikanja", istaknuo je Orsanic i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem s trofejom ima i Del Potro

"Ne zanimaju me fotografije s trofejom, ne želim ga niti vidjeti! Ako nije naš, ne želim vidjeti niti jednu fotku. Znam da je danas bilo puno fotografiranja, ali nemojte mi to ni pokazivati. U finalu smo i borimo se za taj trofej, a sve ostalo nas samo sputava ", dodao je izbornik argentinske Davis Cup reprezentacije uoči finalnog obračuna.

Problem s trofejom ima i Juan Martin Del Potro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbjegavam gledati trofej kad god je u istoj prostoriji. Znam da je tu, cirkulira okolo jer je finale, ali ne želim da me to omete. Kako ga ne gledam? Jednostavno. Gledam obitelj i prijatelje, gledam tebe, ali ne i trofej ", izjavio je Juan Martin Del Potro novinarima. Upravo će on igrati drugi meč dana protiv Ive Karlovića u Areni. Prije njih u petak od 14 sati igraju Marin Čilić i Federico Delbonis. Hrvatska u Zagrebu lovi svoj drugi naslov u Davis Cupu, Argentinci nikad nisu bili prvaci.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo